Butik

Sortiment

Vi erbjuder ett komplett sortiment med kvalitetsprodukter. Vi använder oss av Jotun Multicolor system, för att bryta färgerna i den kulör du önskar. FÄRG TAPETER   KAKEL & KLINKER     Golv & Mattor    Verktyg & Tillbehör –

Öppettider

Måndag – Fredag 9.00 – 17.30 Lördag 10.00 – 13.00       Påskafton, Pingstafton, Midsommarafton, Julafton samt Nyårsafton – STÄNGT Söndagar och helgdagar STÄNGT

Färg

Vi samarbetar med många av marknadens ledande färgföretag och Jotun är vår huvudleverantör. Vi har färg för alla typer av målningsarbete ute som inne. Oavsett om du bor i Kristianstad, Älmhult eller Osby så är det alltid värt att åka förbi Sture Perssons Måleri för att handla färg.

Tapeter

I affären finns det många inspirations montrar, vi tapetserar ofta om i olika stilar från blygsamma blommor till kaxiga mönster. Vi samarbetar med många tapetleverantörer, kom in till oss så hjälper vi er eller gå in på deras hemsida för att få inspiration och ”provtapetsera”.

Kakel & Klinker

Kakel och klinkers är hållbart, tvättbart, vackert och otroligt slitstarkt. Vi har ett brett sortiment av plattor från Golvabia samt allt du behöver i from av fix, fog och tätskikt från Bostik.

Golv & Mattor

Vår huvudleverantör på golv är Golvabia, de har ett brett sortiment av olika typer av golv. Vi säljer även heltäckande textil mattor, mått och formbeställda mattor samt entré mattor från Golvabia.

Verktyg & Tillbehör

Vi har ett stort sortiment av penslar, rollers och andra verktyg som du kan tänkas behöva när du renoverar hemma. Vi säljer pooltillbehör, kemikalier och olika rengöringsmedel. Behöver du en ny vaxduk eller fönsterfilm har vi många mönster och färger att välja mellan.